Ydelser

Vi kan ikke kæmpe imod den teknologiske udvikling. Men vi tror på, at fysiske behov og relationer ikke udelukkende må blive erstattet af infoskærme eller samtaler over Skype.

Privat hjemmehjælp

Du har mulighed for helt selv at vælge mellem kommunal eller privat hjemmehjælp. Lev-Vel leverer på samme forudsætning som kommunen og uden omkostninger for dig. Hos Lev-Vel har du to faste kontaktpersoner.

Vi har valgt faget med hjertet og sætter en stor ære i, at borgerne oplever os som personlige og engagerede i den enkelte. Kort sagt – det ligger i vores navn, at du skal have det bedre, når vi går end da vi kom.

Vi arbejder professionelt med visiteret hjemmehjælp men yder også gerne alt, hvad der ligger ud over fx havearbejde, hundeluftning og vinduespudsning.

Hele Lev-Vel Sjællands eksistensgrundlag bygger på vores erfaringer med hjemmehjælp. Det var sådan det begyndte. Vi arbejder professionelt med hjemmehjælp og er godkendt af de kommuner vi arbejder i.

Kernen i vores arbejde er dine behov og ønsker. Vi har vores egen faste medarbejderstab og søger så vidt muligt, at du ser den samme hjemmehjælper fra gang til gang. Vi aflyser aldrig, fordi vi ved, at du venter på os på et bestemt tidspunkt, og at du har indrettet din dag efter vores aftale.

Vores service omfatter alt, hvad der er godkendt af kommunen, både når det gælder hjælp til personlig pleje og rengøring i dit hjem. Skulle du ønske mere af os, end hvad der ligger inden for rammerne af almindelig hjemmehjælp, kan det klares mod ekstra betaling (tilkøb). Alt kan lade sig gøre. Du skal bare spørge.

Vi hedder Lev-Vel, fordi det er sådan, vi ønsker at blive opfattet. At du skal have det bedre, når vi går, end da vi kom.

Før du kan benytte Lev-Vel Sjællands Servicetilbud, skal du kontakte kommunen og bede om at skifte til Lev-Vel Sjælland.

Du kan også få din kommune til at vurdere om der kan ydes økonomisk støtte til, at du kan modtage en eller flere af vores tilbud. Her er de servicetilbud, som Lev-Vel kan stille til rådighed for dig:

Ring endelig til os, hvis du ønsker et uforpligtende hjemmebesøg eller hvis du har spørgsmål. Vi er altid til at træffe.

Alt kan lade sig gøre – du skal bare spørge…

Alle ydelser

Det siger vores kunder om os

Henrik Locher
Henrik Locher
2. Januar, 2020.
Privat ssa/ssh hjemmehjælp virksomhed med god tid til borgeren,og bedre service end det offentliges pleje og omsorg.
Jan Bång Fugmann Henriksen
Jan Bång Fugmann Henriksen
27. September, 2019.
Bare det bedste
Danuta Marszalek
Danuta Marszalek
25. September, 2019.
God arbejds sted
Karin Fugl
Karin Fugl
3. September, 2018.
Min arbejdsplads😙