Om os

Vi kan ikke kæmpe imod den teknologiske udvikling. Men vi tror på, at fysiske behov og relationer ikke udelukkende må blive erstattet af infoskærme eller samtaler over Skype.

Alt kan lade sig gøre – du skal bare spørge

Lev-Vel er privat, godkendt hjemmehjælp med mere end 150 ansatte og har over 35 serviceklare biler på Lolland, Falster og Sjælland. Vi har valgt vores virke med hjertet.

Vi hedder det, vi arbejder for

Menneskelig velfærd opstår, hvor der er noget at gøre, nogen at holde af og noget af håbe på. Det er vores pejlemærke i alt, hvad vi gør. Lev-Vel er din private hjemmehjælper, som har valgt faget med hjertet. Vi arbejder for, at du skal have det bedre, når vi går, end da vi kom. Og for at bevare de menneskelige relationer, der opstår, når vi jævnligt ses.

LEV VEL – Også selvom du ikke længere kan klare alting selv

Lev-Vel er 100% professionel hjemmehjælp og vores navn er de ord, vi kender fra poesibøgerne. Det er dem, vi ønsker at omsætte til virkelighed med støvsugeren og gulvkluden i huset, eller med riven og plæneklipperen i haven. Vi arbejder professionelt med hjemmehjælp, og vi sætter en ære i, at du oplever os som personlige og engagerede. Respekt, ligeværd, nærvær og tillid er vores grundlæggende værdier. Du kan roligt tage os på ordene.

Vidste du, at alle, der har ret til hjemmehjælp, selv må vælge om den skal være offentlig eller privat?

Når du er godkendt af kommunen til at få hjemmehjælp, udfører vi de opgaver, som du er berettiget til. Det omfatter blandt andet almindelig rengøring som for eksempel støvsugning, gulvvask, opvask, rensning af tæpper, tørre støv af, ordne bad og toilet og hvad der ellers skal til, for at gøre dit hjem rart at være i. Selvfølgelig har vi et arbejdsskema, som vi skal følge. Men derfor kan der godt blive plads til svinkeærinder. Som for eksempel en ekstra kop kaffe og lige vende verdenssituationen.

Lev-Vel personligt

Der er ingen forskel på, hvad Lev-Vel som privat hjemmehjælp kan yde i forhold til den offentlige hjemmehjælp. Det gælder for eksempel hjælp med bad og hårvask, at sørge for at du får din medicin, at du kommer godt ud af din seng – og i den igen, og at være der, når du har læge på besøg. I det hele taget kan vi være til stede, når der er brug for en ekstra hånd. Vi hjælper også gerne med i køkkenet, så du får noget ordentligt at spise.

Hjælp på både det fysiske og psykiske plan er en del af vores opdrag. Og vi går ikke, før du er tilpas.

Opgaven som privat virksomhed

Lev-Vel er en privat virksomhed, der lever det frie erhvervsliv med det ansvar, de muligheder og den konkurrence i markedet, der nu én gang er forbundet med det. Vi har ansvar for vores medarbejdere og for, at vi holder, hvad vi lover vores kunder. Vi har muligheder, fordi vi med indtægter kan få overskud til udvikling og forbedre vores serviceydelser. Og så skal vi hver dag gøre os fortjent til at klare os i konkurrencen med andre.

God og glad. Følges ad.

Velfærd for alle

Det vigtigste er at have et klart formål med at gå på arbejde hver dag. For os handler det om at udøve det erhverv, vi brænder for. At gøre en positiv forskel ude i alle de hjem, vi kommer i. Det er kernen i vores virksomhed. Det er dét, vi gør os umage med. Og fordi vi er en del af det private erhvervsliv, kommer de penge, vi tjener, ikke bare os selv tilgode. Den skat, vi betaler, bidrager også til velfærden i det samfund, vi lever i.

Vi er medarbejdere, der lever vel med vores arbejde

Vi er mennesker, der arbejder for mennesker. Og når vi siger, at du stort set altid kan regne med at se det samme ansigt hver gang, så er det selvfølgelig først og fremmest for din skyld. Men også lidt for vores egen. Vi tager vores arbejde personligt, og derfor betyder det noget, at vi kan følge med i, hvordan du har det. Vi har 100% leveringsgaranti. Skulle din faste hjælp være forhindret i at komme for eksempel på grund af sygdom, kommer der en anden. Vi ved, at du indretter din dag efter os. Det har vi indrettet hele firmaet til at kunne opfylde.

Alle ydelser

Midler og mål

Vores midler

 • Vi servicerer i dag mere end 650 borgere fordelt på fire kommuner, nemlig Faxe, Vordingborg, Lolland og Guldborgsund.
 • Vi har 150 medarbejdere.
 • Vi er i dag en sund virksomhed med kontorer i Nakskov, Vordingborg, Nykøbing Falster og Haslev.
 • Ring på 70 25 25 17 og hør hvad Lev-Vel kan gøre for dig.

  Vores mål

  • Vi vil skabe Danmarks bedste hjemmepleje
  • Vi arbejder for i 2020 at blive landets bedste arbejdsplads
  • Vi vil skabe velfærd, både for de mennesker, vi besøger og for samfundet generelt.

   Det siger vores kunder om os

   Henrik Locher
   Henrik Locher
   2. Januar, 2020.
   Privat ssa/ssh hjemmehjælp virksomhed med god tid til borgeren,og bedre service end det offentliges pleje og omsorg.
   Jan Bång Fugmann Henriksen
   Jan Bång Fugmann Henriksen
   27. September, 2019.
   Bare det bedste
   Danuta Marszalek
   Danuta Marszalek
   25. September, 2019.
   God arbejds sted
   Karin Fugl
   Karin Fugl
   3. September, 2018.
   Min arbejdsplads😙