Privat rengøring

hjemmeservice og rengøring

Lev-Vel for alle

”God og glad, følges ad”, siger et gammelt poesivers. Af og til bør man tænke på at være god ved sig selv – så bliver det også langt nemmere at være god ved andre. Lev-Vel Sjælland kan tilbyde at løse alle de opgaver, der kan gøre det nemmere at nyde livet. Måske vil du hellere ligge på græsplænen end slå den? Lave middagen uden at tage opvasken? Eller bare nyde, at der bliver gjort ordentligt rent i hjemmet, uden du selv skal styre støvsugeren. Vi har vores erfaringer fra hjemmehjælp og rengøring, og vores holdning er, at du skal have det bedre, når vi går, end da vi kom. Så godt skal vi have gjort det.

Vi tager kun betaling for den tid, vi bruger. Nul tillæg som f.eks. kørsel.

Hvis vi bruger 37 minutter i dit hjem, betaler du kun for den tid. Ikke noget med tillæg af nogen art. Vi regner ud fra en pris, der p.t. hedder 6,35 kr. pr. min. inkl. moms.

Du kan bruge os til enkeltopgaver, som for eksempel servering og oprydning ved en konfirmation. Eller du kan lave en fast aftale med os, f.eks. en gang om ugen til rengøring eller plæneklipning. Eller du kan aflevere dit vasketøj og dine skjorter – og du får det hele rent og nystrøget tilbage.

Alt kan lade sig gøre. Du skal bare spørge!
Storindkøb
Vask og strygning
Rengøring, både hovedrengøring og lettere rengøring såsom gulvvask, rengøring af bad og toilet, rensning eller vask af tæpper, gardiner, persienner m.v.
Vinduespudsning
Klippe hæk, ordne have, rydde sne, køre på genbrugsplads mv.
Vask og rengøring af bil
Flytning

Husk håndværkerfradraget!

Du kan læse alt om det her og vi kan sagtens hjælpe dig. Så sparer du 33%

Er der noget af det, vi kan gøre for dig, eller har du noget helt tredje, du gerne vil have os til?

Ring til Lev-Vel Sjælland på 70 25 25 17 og lad os tale om det.

Lev-Vel Sjælland ApS , Energivej 7, 4690 Haslev. Tlf. 70 25 25 17