Facility Services

…der er også rengøring, omtanke, sikkerhed og professionel service.

Alt hvad Lev-Vel Facility tilbyder, tager udgangspunkt i vores erfaring som privat hjemmehjælp. Vi har altid sat den enkelte i centrum og sætter en ære i, at vi i Lev-Vel Facility bliver oplevet som personlige og engageret. Vi føler os derfor godt rustet, til at sikre en god etablering af virksomhedens udflytning, når de store opgaver omkring Køge, entrepriser i København eller Femern gennemføres over de kommende år.

Vi har redskaberne til at skabe følelsen af “hjem” for medarbejderen, der skal bo og arbejde mange kilometer væk fra virksomhedens normale virkeområder og adresser. Det gælder mad, rengøring, indkøb – kort sagt alt, hvad der er med til at give følelsen af kvalitet, tryghed og velvære gennem hele udstationeringsperioden. Lev-Vel leverer aldrig standardydelser, men løser opgaverne ud fra individuelle behov og ønsker. Inden vi går i gang har vi nøje aftalt, hvordan det hele skal foregå. Det gælder både for faste og tilbagevendende opgaver som for enkeltopgaver. Alle opgaver kan løses såvel på timebasis som i faste tilbud.

Vi leverer endvidere total-service-løsninger til feks Femern Bælt, muligvis Krigers Flak og andre interessante byggerier. Her er et uddrag af de ydelser, vi kan tilbyde:

Hvad vi kan gøre for dig & din virksomhed?

  • Alt i rengøring af skurvogne, håndværkerbyer, kontorer, mandskabsfaciliteter, mobile baderum, toiletter mm
  • Tøjvask, strygning mm
  • Madordning, indkøbsservice, madpakker, fuld forplejning og oprydning
  • Mødearrangør, mødeopstilling, klargøring og afrydning
  • Transportordning
  • Kopi, print, sekretær
  • Telefonpasning/Call center

Lev-Vel Sjælland ApS , Energivej 7, 4690 Haslev. Tlf. 70 25 25 17