Facility opgave i Herlev

Blot 10 minutter uden for København har Lev-Vel Facility fået en stor entreprise.

Rengøring & hygiejne

I samarbejde med en af Danmarks største entreprenører er Lev-Vel Facility i gang med en stor renovations opgave i Herlev. Her er tale om et stort lejlighedskompleks der skal have nye altaner, facader, toiletter og opgange. Flere familier/naboer skal i en periode dele bad  og i samme periode bruge alternative toiletter. Det stiller høje krav, ikke mindst til hygiejne, men også til logistik og service. Mange familier en involveret, ønsker og krav skal tilgodeses, hvorfor en perfekt rengøring kombineret med top hygiejene er prioriteret.

Sikkerhed

Sikkerheden på så stor en arbejdsplads er dog den vigtigste. Vores medarbejdere er “klædt på” til opgaven som er både fysisk og psykisk krævende.

Lev-Vel Sjælland ApS , Energivej 7, 4690 Haslev. Tlf. 70 25 25 17